Yaza Hazırlıklar Başladı mı ?

  • İstenmeyen Tüylere Veda Ettiniz mi ?

Yaz aylarında hem rahat etmek, hem her an kısa bir şey giymeye hazır olmak hemde bronzlaşırken tüy faktörü ile uğraşmamak için tüylere veda etmelisiniz. Şayet yok ise epilasyon aleti alabilirsiniz. 

  • Bebek Pudrası Satın Alındı mı ?

Yaz aylarının olmazsa olmaz , joker ürünü bebek pudrası satın almalısınız. Gücü sadece sıcaklarda terleme kaynaklı tahrişlerde geçerli olmayan; aynı zamanda kuru şampuan olarak kullanılabilen, vücudunuza yapışan kumlardan arınmanızı sağlayabilen ve üstelik bronz teninizin daha uzun süre dayanmasını sağlayan bebek pudrası yaz bakımı için ilk seçenek olmalı ! Pudrayı yağsız nemlendiriciniz ile karıştırarak cildinize uygulayabilirsiniz. Aynı zamanda sıcaklar boyunca terlemeye müsait olan çoraplarınızın ve sporcu sütyenlerinizin içine dökebilirsiniz.

  • Bronzlaştırıcı ve Güneş Koruyucu Satın Alındı mı ?

Yaza bronz bir ten ile girmek istiyorsanız harika bronzlaştırıcılardan kullanmaya başlamalısınız demektir. Güneş koruyucusuz asla ama asla dışarı çıkmıyoruz. 

  • Hindistan Cevizi Yağı Kullanımı

Hindistan cevizinin cilt, saç ve vücut bakımında kullanımını bu yazımızda derlemiştik. Birbirinden fazla faydaya sahip hindistan cevizi yağını saçlarınızı yaza hazırlamak için kullanmaya başlayabilirsiniz. Hem bir nemlendirici olarak hem de yaz boyunca oluşacak yıpranmalarla birlikte maruz kalacağınız saç kırılmalarını önlemek adına hindistan cevizi bakımını sıcak mevsim öncesinde mutlaka yapın.

  • Muhteşem Koltuk Altları 

Yaz boyunca straplezler, askılı bluz ve elbiseler, mayolar, bikiniler derken kol, omuz ve göğüs bölgeleri iyice ön planda oluyor. Dolayısıyla pürüzsüz ve tertemiz koltuk altları önem kazanıyor. Yaz hazırlığınızda kusursuzca alınmış koltuk altları için özel bakımlar yapmanın tam zamanı! Mutlaka nemlendirici özellikli deodorantlar kullanın ve koltuk altı bölgenizi gün boyunca temiz ve yumuşak tutun.